Cosmetische camouflage

Sommige huidproblemen zijn niet te behandelen met een gezichtsbehandeling. In een aantal gevallen hoeven huidproblemen niet eens behandeld te worden, maar vindt u het wellicht toch storend omdat het opvalt. Dit kan bijvoorbeeld in het geval zijn bij een wijnvlek, pigmentvlek of een litteken. Door middel van cosmetische camouflage is daar iets aan te doen.

Wanneer cosmetische camouflage?

Een behandeling als cosmetische camouflage wordt toegepast bij pigmentvlekken, wijnvlekken en littekens. Sommige huidproblemen zijn niet te behandelen of hoeven misschien niet behandeld te worden. Een camouflagecrème afgestemdop uw huidtype en huidskleur is dan dé oplossing.

Ongewenste aandoeningen zoals wijnvlekken en gekleurde littekens maken wij zoveel mogelijk onzichtbaar enerzijds. Anderzijds als dat lastig is, leiden we de aandacht ervan af door de sterke en mooie delen met accenten in uw gezicht of gelaat te benadrukken.

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie is toepasbaar bij de volgende aandoeningen:

  • spinnaevus en teleangiectasiën, Rosacea
  • wijnvlekken, aandbeienvlek, spataderen
  • pigmentafwijkingen zoals vitiligo, chloasmata, Berlock Dermatitis en Naevi Pigmentosi
  • Tatoeages, littekens en striae

Bij camouflagetherapie worden storende huidverschillen minder zichtbaar gemaakt door middel van camouflagecrèmes.

Vergoed door zorgverzekeraar

Cosmetische camouflage wordt in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar als het om een behandeling gaat van uw gezicht. Wij adviseren u dit altijd goed na te vragen bij uw verekering. Zij kunnen u exact vertellen wat wel of niet vergoed wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(Spamcheck Enabled)