Massage

Noem de woorden ‘massage Rozenburg’ en u associeert dit direct met Schoonheidssalon Beter bij Bliss! Niet voor niets, want u kunt bij ons terecht voor diverse massages in een aantal varianten volgens specifieke methodes en technieken:

 • Shiatsu
  Vrij vertaald betekent Shiatsu: vingerdruk. Door middel van deze duimtechniek wordt het herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd op één van de 700 acupuncten van uw lichaam, wordt daarmee het herstellend vermogen van ons lichaam aangesproken. De acupunten kunnen spanning opslaan, waardoor signalen niet meer goed worden doorgegeven. Uw lichaam raakt daardoor in onbalans, waardoor uw immuunsysteem kwetsbaarder wordt. Salon Bliss is trots op het feit dat dat Annelies van Os drie weken lang extra les gehad heeft in Tokyo van de Shiatsugrootmeester Namikoshi zelf.
 • Sportmassage
  Een sportmassage wordt uitgevoerd om uw lichaam voor te bereiden op een sportactiviteit of juist ‘schoon te maken’ van afvalstoffen die vrijgekomen zijn na het sporten. Bij sportbeoefening worden er stoffen in ons lichaam verbrand, die vermoeidheidsverschijnselen of krampen (verzuring) kunnen veroorzaken. Deze afvalstoffen worden bij de massage na de sportbeoefening uit de spieren weggemasseerd. De massage kan ook voor het sporten gebruikt worden om het lichaam op temperatuur te brengen.
 • Stoelmassage
  De stoelmassage wordt gegeven op een speciale, ergonomische stoel. Tijdens de massage oefent de masseur druk uit met de ellebogen, handen, handpalmen en vingers op hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen. Blokkades worden opgeheven en zwakke plekken worden juist versterkt. Blokkades ontstaan vaak door stress of een slechte werkhouding en leiden in veel gevallen tot lichamelijke klachten zoals stijve en pijnlijke spieren. Een stoelmassage werkt preventief en is ontspannend. Het gaat onder meer stress en vermoeidheid te lijf. Verder vermindert en voorkomt deze massage klachten als RSI en symptomen van stress.
 • Reflexzone massage
  Een massage die zich concentreert op voetreflextherapie, handreflextherapie of oorreflextherapie maakt contact met inwendige organen en lichaamsdelen door energiestromen in voeten, handen en oren. Als u klachten heeft in een van uw organen kunnen wij met reflexzonemassage de doorstroming van energie bevorderen of eventuele pijnklachten helpen te verminderen en verbeteren. Deze natuurgeneeskundige consulten kunnen vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

Massage therapie

Een van de behandelingen die Salon Bliss aanbiedt, is het toepassen van cranio-sacraaltherapie. Het gaat daarbij om een massage van het cranio-sacrale systeem. Dit leidt ertoe dat verschillende gezondheidsproblemen zoals hoofdpijn, astma en duizeligheid, maar ook spraakstoornissen, concentratie- en coördinatieproblemen verholpen kunnen worden. Ook voor huilbaby’s kan een cranio-sacraaltherapie heilzaam zijn.

Cranio-sacraaltherapie is een zachte manipulatietechniek die toegepast wordt op de schedelbeenderen. Door het masseren van het cranio-sacrale systeem wordt de elasticiteit en ruimte binnen de schedelbeenderen en de overige delen van het cranio-sacrale systeem geoptimaliseerd. Op deze manier kunnen disharmonieën in de bewegingen van het heiligbeen, de ruggengraat en de schedelbeenderen hersteld worden.

Massagetip!

Tijdens een massage wordt er ‘gewerkt’ aan uw lichaam, uw bloedsomloop en ledematen. Het kan zelfs raadzaam zijn om u na de massage naar huis te laten rijden door een ander persoon. Dit vanwege de soms overweldigende ontspanning waar u zo lang mogelijk van zou moeten kunnen genieten.

Massage Rozenburg

Een massage ervaart u in ontspannen sfeer in onze schoonheidssalon te Rozenburg. U bent vrij te kiezen welke massage uw voorkeur geniet. U kunt zich ook door ons laten adviseren als u bepaalde lichamelijke klachten heeft die uw wilt verhelpen. Als wij u masseren is het wel van belang dat u aangeeft of u medicijnen gebruikt, hartproblemen heeft, zwanger bent, herstellende bent van een ziekte of operatie.

Bij Salon Bliss kan iedereen terecht voor een massage: mannen en vrouwen, jong en oud. Zelfs huisdieren kunnen van tijd tot tijd genieten van een ontspannende en deugddoende massage! Neem direct contact op voor een afspraak.