Gezichtsbehandeling

Uw gezichtsbehandeling wordt altijd afgestemd op uw huid. Uw gezicht krijgt een uitgebreide basisbehandeling, zodat u na de behandeling weer straalt en de huid beter werkstoffen op kan nemen.

De schoonheidsbehandeling

De gezichtsbehandeling begint met een aangepaste reiniging van de huid. Vervolgens worden uw wenkbrauwen geëpileerd en wordt de huid met een stoombad verwarmd en geweekt. Hierna ondergaat uw huid een peeling of lysing, waardoor de hoornlaag verdund wordt. Uw huid kan daarna beter werkstoffen opnemen t.b.v. uw huidverbetering.

Huidoneffenheden en de gezichtsbehandeling

Uiteraard worden ook huidoneffenheden zoals mee-eters, gerstekorrels en verstopte poriën verwijderd. U krijgt een heerlijke ontspannende rug-, schouder- en gezichtsmassage om tot rust te komen. Als afsluiting van de gezichtsbehandeling brengen we een masker aan.

Deze basisbehandeling duurt ongeveer 60 minuten en is uit te breiden met het harsen van ongewenste beharing en het verven van wimpers en wenkbrauwen.

LED lichttherapie

DelSol LED lichttherapie is een veilige, aangename en effectieve huidbehandeling die geschikt is voor alle huidtypes en voor alle leeftijden. Het heilzaam licht bewerkstelligt een natuurlijk proces van herstel, en veegt de sporen van het ouder worden van de huid en van zonbeschadiging uit.

LED lichttherapie is de toepassing van lichtenergie op de huid voor therapeutische doeleinden. Het licht lokt een natuurlijke fotobiochemische reactie uit, te vergelijken met de fotosynthese van planten.

Rood LED

Het staat wetenschappelijk vast, dat rood/infrarood LED licht wondheling bevordert, de celdeling stimuleert, de cellen energie laat opslaan en stimuleert om nieuwe collageen te produceren – het fundament van een gezonde en mooie huid.

Het rode licht gaat tot 5 mm diep in de huid waardoor de diverse huidcellen energie opslaan (fotobiomodulatie) en heel wat nieuwe collageen en elastine aanmaken. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

Blauw LED

Blauw LED licht vernietigt de p. acnes bacteria, die verantwoordelijk is voor de vorming van acné. Blauw licht in combinatie met rood/infrarood LED licht, geeft een opmerkelijke verbetering van actieve acné en van acnélittekens.

Huidoneffenheden

U kunt bij ons ook terecht voor voor elektrische behandelingen van huidoneffenheden als steelwratjes, ouderdomswratten, pigmentvlekken, kleine bindweefselwoekeringen en rode haarvaatjes in het gelaat.